2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

02 Ağustos 2022 Salı

Tirebolu Mehmet Bayrak  MYO'nda Mezuniyet Coşkusu...
Üniversitemiz Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu 2021-2022 öğretim yılı 27. dönem mezuniyet törenini 23 Haziran 2022 Perşembe günü, Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirdi.
Tirebolu Kaymakam Vekili Cafer EKİNCİ, Tirebolu Belediye Başkan Vekili Atilla AYDIN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih KOZ, Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Burak YILMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İBİŞOĞLU’nun da katıldığı mezuniyet töreninde ilk üç dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
Mezuniyet töreninde Yüksekokul dönem birincisi Uğur SAĞLAM'ın yaptığı konuşmanın ardından, Mezun öğrencilere ve ailelerine hitaben Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER ve Tirebolu Belediye Başkan Vekili Atilla AYDIN birer konuşma yaptılar.
Yaklaşık 205 öğrenci mezun eden Tirebolu Mehmet Bayrak  Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, öğrencilere temsili diplomaları dağıtıldıktan sonra kep atma ile sona erdi.
Mezun öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz.

TÖRENDEN GÖRÜNTÜLER-1
TÖRENDEN GÖRÜNTÜLER-2