29.12.2019 Tarihli Öğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonucu

20 Ocak 2020 Pazartesi

29 Aralık 2019 Tarihli Üniversitemiz öğretim elamanı alım ilanı ön değerlendirmesi, "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elamanı Kadroalrına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" in 10. maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları, 24 Ocak 2020 Cuma Günü Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde(Körliman Mevki, Mehmet Bayrak Cad. /Tirebolu) ve saat 14:00'de gerçekleştirelecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...