2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI

05 Kasım 2019 Salı

SINAVLARDA UYULACAK KURALLAR
  • Sınav kağıdındaki bilgileri (Ad, Soyad, Öğrenci Numarası vs.) tükenmez kalem ile yazınız. Sınava gelirken tükenmez kaleminizi unutmayınız.
  • Sınava öğrenci kimliği ile girmek ilgili yönetmelik gereği zorunludur.
  • Sınav kağıdı resmi bir belgedir. Sınav kağıdına sınav soruları ile ilgili olmayan bir şey yazmayınız.
  • Sınav esnasında herkesin cep telefonu kapalı olmak zorundadır ve sınav salonundan çıkana kadar telefonunuzu kapalı konumda tutunuz.
  • Herhangi bir materyalden ya da başka bir sınav kağıdından kopya çekmek suçtur. Böyle bir durum gerçekleşirse, Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uyarınca hakkınızda soruşturma açılacaktır ve soruşturma neticesinde ceza alırsanız sicilinize ve dolayısıyla transkriptinize işlenecektir. Bu ceza, başta iş görüşmeleri olmak üzere gelecekte birçok aşamada karşınıza çıkacaktır.

VİZE SINAV PROGRAMI
2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...