Ek Yerleştirme ile Gelen Öğrencilerin İngilizce Muafiyet Sınavı Hk.

01 Ekim 2024 Salı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz hazırlık sınıfı olmayan birimlerinde yalnızca ek yerleştirme ile kayıt olan öğrencilerimizden İngilizce derslerinden muaf olmak isteyenler için, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 13.00'te Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin 6 Ekim 2024 tarihine kadar (1) bağlantıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek olup, sınav Üniversitemiz Güre Yerleşkesi - Fen Edebiyat Fakültesi, A Blok, 1. Kat dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır. Sınava yalnızca üniversitemize 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında ek yerleştirme ile kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri kabul edilmektedir.

(1) Ek Yerleştirme ile Gelen Öğrenciler İçin İngilizce Muafiyet Sınavı Başvuru Formu

Bilgilerinize sunulur.