“MUHASEBE VE MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİNİN GELECEĞİ” konulu seminer gerçekleştirildi.

MUHASEBE HAFTASI ETKİNLİĞİ

Yüksekokulumuz ‘’Muhasebe ve Vergi Bölümü’’ tarafından düzenlenen Moderatörlüğünü Mali Müşavir Hakkı KATIRCIOĞLU’nun yaptığı Seminere Giresun Üniversitesi İİBF  İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Alper KARAVARDAR,  Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı  Mali Müşavir Veysel Zekai BAK, Mali Müşavir Mustafa ALKAN, Mali Müşavir Selahattin ATASOY, Mali Müşavir İlter ALAMDAROĞLU, Mali Müşavir Azmi BÜK’ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlik 07 Mart 2019 Perşembe günü saat 13.30-16.00 da  yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Katılımcıların öğrencilerle interaktif söyleşide bulunarak, Mali Müşavirlik mesleğinin önemi, gelişimi ve kariyer olanakları ile ilgili bilgiler verdiler. Ayrıca 3568 sayılı meslek yasası ve yasadaki son değişiklikler hakkında bilgi verdiler.  Meslek mensubu olabilmenin   kişisel, ailevi ve toplum yaşantısı saygıdeğer olmalıdır diyerek dikkat çektiler.

Seminerimize okulumuz akademik ile idari personeli ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Program Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Refik YILMAZ’ın, katılımcılara teşekkür belgesi vermesi ile sonlandı.